05 - 7304 540 031 - 648 066

Obalno - kraška, Sežana, Križ

Parcela|Zazidljiva|888 m2

Cena: 84.360 €

Nova parcela v novem delu vasi Križ

Glede na velikost zemljišča si lahko stranka zamisli še kaj več kot le hišo. Predvidena gradbena parcela je postavljena v SV rob parcele, tako da si lahko lastnik zamisli vse ostalo v spodnjem, JZ delu zemljišča.

Parcelne meje so bile nedavno popolnoma obnovljene in urejene.

Zemljišče se nahaja na skrajnem zahodnem robu naselja, kar zagotavlja mirno in naravno okolje.

Za to zemljišče je bil izdelan OPPN načrt s pridobljenimi vsemi soglasji.

V tem letu, bo začeta in v naslednejm letu vzpostavljena komunalna infrastruktura, kar bo dodatno povečalo vrednost zemljišča. Zaradi lastnega vložka v izgradnjoo infrastrukture investitorja, bo končni izračun komunalnega prispevka drstično nižji za vsakega novograditelja.

Zaradi svoje izjemne lege in prihajajoče komunalne infrastrukture je to zemljišče odlična priložnost za gradnjo vašega sanjskega doma ali pa kot naložba za prihodnost.

Vasica pri Sežani ponuja odlično lego, saj je le nekaj minut vožnje oddaljena od Sežane, kjer boste našli vse potrebne storitve in ugodnosti, kot so trgovine, restavracije, šole in zdravstveni dom. Hkrati pa boste lahko uživali v miru in čarobnosti podeželskega življenja.

Ne zamudite te priložnosti! Za več informacij ali ogled zemljišča nas kontaktirajte na spodaj navedene podatke. Veselimo se sodelovanja z vami pri uresničevanju vaših sanj o lastnem domu.

 

 

 

 

 

Ključne specifikacije

  • 888 m2
  • Z-14

Cena: 84.360 €